Møbelpolstrer & tapetsermester

Vi forhandler, fremstiller og monterer alt i tekstiler og læder: Møbelpolstring, sadelmagerarbejde, gardiner og solafskærmning, gulve, gulvtæpper, afpassede tæpper og trappeløbere, dekorationsopgaver og meget mere.

Om

Gennem mere end 40 år har vi løst alle typer af tekstile opgaver af enhver tænkelig art. Ikke mindst til tusindvis af private hjem, men også på slotte, herregårde, rådhuse, teatre, kirker, museer, messer, konferencer, hoteller samt virksomheder og offentlige institutioner.

Se tidliger projekter

På vores 200 m2 store værksted påtager vi os enhver opgave i tekstiler og læder – fra ide og design til virkelighed – og selvfølgelig med stor respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner.

Kontakt os

Severin Larsen
Birkerød Kongevej 80
3460 Birkerød

Tlf: 3296 3850 / 2194 7058

E-mail: info@severinlarsen.dk

Vi leverer …

Møbelpolstring

Ombetrækning af antikke og moderne møbler. Stort udvalg af møbelstoffer, læder og tilbehør.

Læs mere

Gardiner

Salg, syning og montering af alle typer gardiner. Til private, offentlige og virksomheder.

Læs mere

Tæpper & Gulve

Montering af alle former for tæpper, gulvbelægning og trappeløbere.

Læs mere

Sadelmager, bil, båd & camping

Indtræk til bil, båd & camping samt alle typer af læder opgaver udføres.

Læs mere

Solafskærmning

Indvendig og udvendig solafskærmning,  mørklægning, markiser, screens og rullegardiner.

Læs mere

Scenetæpper

Vi er specialister i at sy
for- og bagtæpper,
ben og sofitter i store formater.

Læs mere

Vores kunder siger …

{

Donec non iaculis libero. Sed a purus sed nunc sagittis posuere. Etiam imperdiet nibh ut ex ullamcorper molestie. Mauris pellentesque augue turpis sed porttitor orci convallis.

- Rakib Hasan

Traditioner og håndværk

Det er vigtigt for os, at alle vores kunder får en god og positiv oplevelse, hvor de kan mærke, at vi sætter kvalitet og service i højsædet. På vores 200 m2 store værksted påtager vi os enhver opgave i tekstiler og læder – fra ide og design til virkelighed – og selvfølgelig med stor respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner.

Kontakt os gerne om dit næste ”projekt” og få et gratis uforpligtende tilbud, eller besøg vores værksted, systue og showroom, der er centralt placeret i Birkerød. Her kan du se og købe alle typer af stoffer, tæpper og tilbehør fra vores kæmpe store udvalg.

Få et gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis tilbud på dit projekt. Vi kommer også gerne forbi og tager en vurdering af opgaven hjemme hos dig.

Adresse

Birkerød Kongevej 80
3460 Birkerød

Åbningstider

mandag – torsdag: 9 – 17
fredag: 9 – 16