Gardiner

Vi har alt i rulle-, plisse-, lamel-, panel og pindevævs gardiner samt persienner i træ og metal og udvendig solafskærmning – som markiser og screens.

De helt rigtige gardiner

Det er super vigtigt at finde de helt rigtige gardiner, der ikke kun understøtter din stil og har de rette funktioner, men som også gør dine rum flotte og indbydende.
Vi rådgiver, syr og monterer gardiner og forhandler alle typer af gardinstoffer, gardinstænger, possement (kvaster) samt andet i tilbehør. Vi udfører totalløsninger og enkelt opgaver for private og erhvervskunder.
Vi har alt i rulle-, plisse-, lamel-, panel og pindevævs gardiner samt persienner i træ og metal og udvendig solafskærmning – som markiser og screens.
Vi garanterer vores kunder en høj kvalitet, og en god funktionalitet til den aftalt tid. Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave eller kom og besøg vores værksted, hvor der er mulighed for at få inspiration og se prøver fra alle de kendte tekstilmærker.

Gardiner til ethvert behov

Gardiner skal skærme effektivt for lys – men udover funktionalitet – så spiller farver og mønstre en stor rolle. Vi har stor erfaring med moderne løsninger, som fjernstyrede motoriserede gardiner og bæredygtige gardiner lavet af økologiske materialer. Kunder i den offentlige sektor kan have helt andre krav. De ønsker dem måske fremstillet i særligt brandhæmmende materiale.
Uanset ønske så kan vi på vores systue levere skræddersyede gardiner. Til store vinduer fremstiller vi alle former for eksklusive foerede og drapperede gardiner med kapper og rufstores. Men også sengetæpper og sengehimler, puder, hynder af enhver art er noget vi påtager os – kort sagt, enhver tekstil opgave.

Få et gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis tilbud på dit projekt. Vi kommer også gerne forbi og tager en vurdering af opgaven hjemme hos dig.

Adresse

Birkerød Kongevej 80
3460 Birkerød

Åbningstider

mandag – torsdag: 9 – 17
fredag: 9 – 16