Gardiner

Hold varmen med nye gardiner. Gardiner kan være effektiv løsning til at holde på varmen i huset.

Kontakt os på 32 96 38 50 eller info@severinlarsen.dk

Mente du solafskærmning? eller er det måske markiser du søger?

Har du stadig spørgsmål?
Indtast dit nummer, så ringer jeg tilbage.

DK flag

De helt rigtige gardiner

Det er vigtigt at finde de helt rigtige gardiner, der ikke kun understøtter din stil og har de rette funktioner, men som også gør dine rum flotte og indbydende.
Vi rådgiver, syr og monterer gardiner og forhandler alle typer af gardinstoffer, gardinstænger, possement (kvaster) samt andet i tilbehør. Vi udfører totalløsninger og enkelt opgaver for private og erhvervskunder.

Vi garanterer vores kunder en høj kvalitet og en god funktionalitet til den aftalt tid. Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave, eller kom og besøg vores værksted, hvor der er mulighed for at få inspiration og se prøver fra alle de kendte tekstilmærker.

Gardiner til ethvert behov

Gardiner skal skærme effektivt for lys – men udover funktionalitet, så spiller farver og mønstre en stor rolle. Vi har stor erfaring med moderne løsninger, som fjernstyrede, motoriserede gardiner og bæredygtige gardiner lavet af økologiske materialer. Kunder i den offentlige sektor kan have helt andre krav. De ønsker dem måske fremstillet i særligt brandhæmmende materiale.
Uanset ønske så kan vi på vores systue levere skræddersyede gardiner. Til store vinduer fremstiller vi alle former for eksklusive forede og draperede gardiner med kapper og rufstores. Men også sengetæpper og sengehimler, puder, hynder af enhver art er noget, vi påtager os – kort sagt, enhver tekstilopgave.

Dine ønsker og behov

Det, som gør os til noget særligt, er, at vi på vores eget systue kan fremstille skræddersyede stofgardiner, herunder eksklusive forede og draperede gardiner til herskabshjem med højt til loftet.

Få et gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis tilbud på dit projekt. Vi kommer også gerne forbi og laver en vurdering af opgaven hjemme hos dig.

Adresse

Birkerød Kongevej 80
3460 Birkerød

Åbningstider

mandag – torsdag: 9.30 – 17
fredag: 9.30 – 16