Markiser

Hold sol og dug væk med en markise eller en af de mange andre muligheder for solafskærmning – såsom screen og mørklægning

Få en ca. pris 
Måske er det i virkeligheden gardiner du er interesseret i?

Dansk kvalitet

Vores flotte markisekollektion er dansk produceret af firmaet Acrimo, der har en af skandinaviens mest moderne fabrikker. Kollektionen omfatter de populære terrassemarkiser og faldarmsmarkiser, der med fordel kan anvendes til vinduer og altaner. Markiserne fås i flere typer, modeller og i mange forskellige farver. Standardfarven på stellet er hvid eller grå, men kan mod tillæg leveres i andre farver. Dugen leveres efter eget valg i en god kvalitet, tilpasset individuelt efter ønsker og behov.

Alle vores markiser kan leveres med forskellige betjeningsmuligheder – manuel betjening med ind- eller udvendig drejestang og/eller bændelbåndsbetjening, motor med kontakt eller fjernbetjening eller med sol- og vindautomatik, samt mulighed for sammenkobling af flere markiser på samme betjening eller via pc.

Få en ca. pris

For at kunne give et endeligt tilbud er vi nødt til at besigtige opgaven. I første omgang er vi dog i stand til at give en ca. pris, hvis vi får oplyst følgende:

  • Antal og ca. mål dvs. bredde + udfald = (mål fra væg og ud)
  • Type: Faldarm, terrasse, kassette eller andet (evt opgavens art) 
  • Betjening: Med eller uden motor, fjernbetjening, drejestang eller bændelbånd
  • Ekstra tilbehør: Sol- og/eller vindautomatik m.m.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 3296 3850 / 2196 7058.
Udover funktionalitet spiller farver og mønstre en stor rolle, når man skal vælge solafskærmning.

Du er derfor også meget velkommen til at besøge vores værksted, hvor du kan få råd og inspiration.

Få et gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis tilbud på dit projekt. Vi kommer også gerne forbi og laver en vurdering af opgaven hjemme hos dig.

Adresse

Birkerød Kongevej 80
3460 Birkerød

Åbningstider

mandag – torsdag: 9.30-17
fredag: 9.30-16