Tæpper, trappeløbere & gulve

Vi forhandler og monterer alle typer af tæpper, også de superpopulære Roger Oates trappeløbere. Vi er desuden specialister i pålægning af vævede tæpper med filt og piglister samt trappeløbere. Vævede tæpper, tuftede tæpper, trappeløbere, kokus og sisal, måtter, altangræs, nålefilt samt et væld af afpassede tæpper.

Kontakt os på 32 96 38 50 eller info@severinlarsen.dk

TRAPPELØBERE     AFPASSEDE TÆPPER

Hvilket tæppe eller gulv skal man vælge?

Der er meget, man bør forholde sig til, før man vælger hvilket tæppe eller gulv, der passer bedst ind i rummet. For nogle er det afgørende, at tæppet er smudsafvisende, mens det for andre er af høj prioritet, at materialet, der er brugt til fremstillingen, er økologisk. Endvidere kan der være stor forskel på, om tæppet primært skal være lyddæmpende, eller om det er det dekorative, der er i højsædet. Vi står gerne klar til at vurdere og rådgive om, hvilket tæppe eller gulv der passer bedst til de enkelte lokaler.
Ved en større ordre har vi et godt samarbejde med gulvfirmaer, der har specialiseret sig i at lægge nye gulve. Vi arbejder med materialer som linoleum, vinyl, kork, gummi, træ og laminatgulve og sælger endvidere måtter, lister, skinner, spartelmasser, lim og gulvmaterialer.

Trappeløbere

Der er mange måder at give sin trappe tæppe på, og i kulturel forstand er det løberen, der med sin smalle bredde har været mest udbredt. Vi forhandler rigtige løbere fra bla. Luis de Poorterre og Roger Oates tillige med messingstænger – men i dag kan vi sagtens skære et hvilket som helst tæppe til en løber, så bredden passer nøjagtigt til din trappe. Løberen kan så overlockes over kanterne eller få påsyet et kantbånd i matchende farve eller materiale. Uanset om trappen er lige eller drejer, så har vi en løsning. Alternativt kan trappen og evt. repos dækkes helt ind.

Har du stadig spørgsmål?
Indtast dit nummer, så ringer jeg tilbage.

DK flag

Afpassede tæpper

Det er meget populært med afpassede tæpper. De kan købes I de fleste møbelforretninger, men vidste du, at de også kan laves nøjagtigt efter dine mål med et utal af flotte kantbånd i stof og læder. Vi forhandler bl.a. en række meget lækre og bløde tæpper fra JAP, som leveres med mange forskellige kantninger samt Axminster-tæpper fra Belgiske Luis de Poorterre.

I praksis kan alle tæpper tilpasses dit rum
– så der findes et hav af muligheder.

Få et gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis tilbud på dit projekt. Vi kommer også gerne forbi og laver en vurdering af opgaven hjemme hos dig.

Adresse

Birkerød Kongevej 80
3460 Birkerød

Åbningstider

mandag – torsdag: 9.30-17
fredag: 9.30-16