Sadelmager

Før i tiden var en sadelmager en håndværker, der fremstillede sadler og andet udstyr til heste. Efterhånden som biler og både erstattede hesten, måtte sadelmageren udvide sine kompetencer.

 

Bil, Båd og Camping    Pathfinder Töltmaster

Håndværker med speciale i læder

I dag er en moderne sadelmager en håndværker, der fremstiller indtræk og kalecher til biler og både, samt betrækker møbler og sæder i transportmidler. F.eks. laver vi også motorcykel sæder.

Vi udfører også reparationer og andre opgaver i læder, f.eks tasker, støvler, bælter, etuier, kufferter, håndlavede trenser og filtunderlag samt selvfølgelig lædermøbler. Mangler du en fagmand til dit læder projekt – så er vi her.

Pathfinder Töltmaster

Vi har I en lang årrække forhandlet islænder sadlen Pathfinder Töltmaster, men da sadelmager Keith Bryan er gået på pension produceres denne fremragende sadel ikke længere. Vi vil fortsat servicere sadler af dette mærke.

Vi laver også håndlavede trenser og filtunderlag.
Alle typer af opgaver og reperationer i læder udføres.

Bil, Båd og Camping

Severin Larsen producerer indtræk til både moderne og veteranbiler, så som loftbeklædning, dørbeklædninger, ombetrækning af sæder samt nyfremstilling til hvilken som helst type af køretøj du skal have en løsning til – så kan vi helt sikkert hjælpe.
Vores værksted er specialiseret i syning af individuelle hyndeløsninger til din båd eller campingvogn. Vi kan sy dine hynder i lige den type materialer, du ønsker – lige fra læder, kunstlæder til diverse stoffer.

Løsningen laves i tæt samarbejde med dig, så du får netop den kvalitet og det look, du ønsker. Vi forhandler og monterer også vægbeklædning og gulveblægning, ligesom vi kan sy covers og windbreakers m.m.

Få et gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis tilbud på dit projekt. Vi kommer også gerne forbi og tager en vurdering af opgaven hjemme hos dig.

Adresse

Birkerød Kongevej 80
3460 Birkerød

Åbningstider

mandag – torsdag: 9 – 17
fredag: 9 – 16