Om os

Severin Larsen har 45 års erfaring i branchen og er en af de sidste ”ægte” tapetserermestre, der er tilbage i Danmark.

Høj faglighed

Severin Larsen er ”i tidernes morgen” udlært hos Lysberg Hansen & Therp – den tids store førende virksomhed inden for eksklusiv bolig- og hotelindretning, hvor alt blev lavet på et meget højt niveau.
I de efterfølgende år dygtiggjorde han sig og fik erfaring med fagets øvrige områder, som gulvlægger, udstillingsdekoratør, sadelmageri, mm.
Da han for over 30 år siden blev selvstændig, servicerede han en række større bolig og møbelvirksomheder både her og i udlandet. Han fik også opgaver for Det Kongelige Teater, og fik i en periode fast job der – hvilket har givet ham en lang række kompetencer inden for teaterdekoration.

Totalløsninger og masser af erfaring

For 20 år siden besluttede Severin Larsen sig for at åbne en egentlig forretning med vægt på totalløsninger, så vi i dag forhandler, fremstiller og monterer alt i møbelpolstring, sadelmager-arbejde, gardiner og solafskærmning, gulve, gulvtæpper, afpassede tæpper og trappeløbere, vægbeklædning og tapet, dekorationsopgaver, sengetæpper, puder og meget mere.
Den erfaring, de tusindvis af opgaver har givet, gør det muligt for os at løse en vifte af forskellige opgaver, så du kun behøver at handle ét sted.

Tapetserer: Håndværker, der polstrer møbler, monterer tæpper, gardiner og beklæder vægge med stof, læder eller papir.

Referencer

(Her er blot et lille udvalg)

Amalienborg

Christiansborg

Ambassader

Det Kongelige Teater (alle scener)

Sankt Lukas stiftelsen

Landsretten

Marmorkirken

Giesegård

Københavns Rådhus

Leverandør til stat og kommuner

Slots & ejendomsstyrelsen

Få et gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis tilbud på dit projekt. Vi kommer også gerne forbi og laver en vurdering af opgaven hjemme hos dig.

Adresse

Birkerød Kongevej 80
3460 Birkerød

Åbningstider

mandag – torsdag: 9 – 17
fredag: 9 – 16