Møbelpolstring

På vores værksted udføres polstring og ombetrækning, samt alle typer af reparationer. Vi arbejder i alle former for stof og læder, og har et kæmpe stort udvalg af møbelstoffer, så vi kan helt sikkert finde det helt rigtige betræk til dit møbel.

 

Designermøbler    Antikke møbler     Gør det selv

Møbelpolstring af designermøbler

Vi har erfaring i at ombetrække de fleste klassiske danske designermøbler. Det er meget individuelt om en ombetrækning af et designermøbel vil give møblet en større værdi eller devalurere værdien. Derfor vil vi altid vurdere møblets tilstand og rådgive vores kunder til den bedste løsning. Vi bruger typisk de samme materialer, som møblerne oprindeligt er produceret af, og vi stræber efter at holde møblet så originalt som muligt. Skulle du ønske en møbelpolstring i andre materialer end det originale, har vi masser af lækre kvalitetsstoffer at vælge iblandt.

Ældre og antikke møbler

Restaureres med stor respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner. Vi bruger typisk samme materialer som det originale møbel er ”født med” og bringer det tilbage til oprindelsen hvis det ønskes, men vi kan også sammen designe en original stol i enhver type af materialer. Vi kan også reparere evt. skader og overflader som der måtte være opstået i møblets levetid.

Salg til ”Gør Det Selv”

Skumgummi, og ”gør det selv” artikler kan du købe på vores værksted i Birkerød. Hvis der noget vi ikke har på lager kan vi sikkert skaffe det. Vi har også masser af billige rester og overskuds ruller af stof samt possement (bånd), agramaner, snore, mv. både danske, franske og engelske.

Få et gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis tilbud på dit projekt. Vi kommer også gerne forbi og tager en vurdering af opgaven hjemme hos dig.

Adresse

Birkerød Kongevej 80
3460 Birkerød

Åbningstider

mandag – torsdag: 9 – 17
fredag: 9 – 16