Møbelpolstring

På vores værksted udføres polstring og ombetrækning samt alle typer af reparationer. Vi arbejder i alle former for stof og læder og har et stort udvalg af møbelstoffer, så vi kan helt sikkert finde det helt rigtige betræk til dit møbel.

 

Designermøbler     Antikke møbler     Gør-det-selv

Møbelpolstring af designermøbler

Vi har stor erfaring med at ombetrække de fleste klassiske danske designermøbler. Det er meget individuelt, om en ombetrækning af et designermøbel vil give møblet en større værdi eller devaluere det. Derfor vil vi altid vurdere møblets tilstand og rådgive vores kunder om den bedste løsning. Vi bruger typisk de samme materialer, som møblerne oprindeligt er produceret af, og vi stræber efter at holde møblet så originalt som muligt. Skulle du ønske en møbelpolstring i andre materialer end det originale, har vi masser af lækre kvalitetsstoffer at vælge mellem.

Ældre og antikke møbler

Restaureres med stor respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner. Vi bruger typisk samme materialer, som det originale møbel er ”født med”, og bringer det tilbage til oprindelsen, hvis det ønskes. Men vi kan også sammen designe en original stol i enhver type af materialer. Vi kan også reparere eventuelle skader, der måtte være opstået i møblets levetid.

Salg til ”Gør-det-selv”

Skumgummi og ”gør-det-selv”-artikler kan du købe på vores værksted i Birkerød. Hvis der er noget, vi ikke har på lager, kan vi sikkert skaffe det. Vi har også masser af billige rester og overskudsruller af stof samt possement (bånd), agramaner, snore, mv. både danske, franske og engelske.

Få et gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis tilbud på dit projekt. Vi kommer også gerne forbi og laver en vurdering af opgaven hjemme hos dig.

Adresse

Birkerød Kongevej 80
3460 Birkerød

Åbningstider

mandag – torsdag: 9.30-17
fredag: 9.30-16