Scene- og bagtæpper

Severin Larsen er specialist i rådgivning og fremstilling af scenetæpper

Mangler mellemrubrik

Med en baggrund fra Det kongelige Teater, og som leverandør til teaterbranchen gennem en årrække, har vi er specialiseret os i fremstilling af for- og bagtæpper, ben, suffitter, gardiner og kapper i store formater. Vores scene- og bagtæpper kan bruges til alt fra messer og konferencer til koncerter og teaterforstillinger. Alt bliver produceret på vores 200 m2 store værksted og systue i Birkerød, hvilket sikrer at kvaliteten altid er i top.

Brandsikrede tekstiler til scenetæpper

Vi forhandler alt i brandsikrede scenetekstiler: Velour, molton, flor, lærreder, stretch stoffer, folier, filt, trevira, tekniske stoffer, tæpper med LED lys, akkustisk regulerende, objekt stoffer, brandimprænering, gulvlærreder, tæpper, dansegulve, scenetrækstænger med og uden motor og fjernbetjening. Herudover forhandler vi diverse løsdele og tilbehør, som knapper, possement og bånd, samt billige stoffer, hvor der skal bruges mange meter.

Alt det andet

Igennem årene har vi leveret forskellige typer af tekstile ydelser til de fleste teatre i Storkøbenhavn, amatørscener, skoler, Eventbureau, messer, udstillinger, konferencer, tv- og filmselskaber – så enhver tænkelig opgave er sikkert noget, vi har prøvet før.

Få et gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis tilbud på dit projekt. Vi kommer også gerne forbi og tager en vurdering af opgaven hjemme hos dig.

Adresse

Birkerød Kongevej 80
3460 Birkerød

Åbningstider

mandag – torsdag: 9 – 17
fredag: 9 – 16